Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Την επαναφορά της 13ης σύνταξης προαναγγέλει ο Φλαμπουράρης

Για την επιστροφή της 13ης σύνταξης και το νέο πακέτο παροχών εν όψει εκλογών μιλά ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης.

«Μεθοδικά, σταδιακά και στοχευμένα, θα λαμβάνουμε επανορθωτικά και αναπτυξιακά μέτρα εντός των δημοσιονομικών περιθωρίων. Καθώς η χώρα εμπεδώνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και παγιώνει τη σταθερότητα στην οικονομία της, θα υπάρξουν και μόνιμα, θετικά για τους πολλούς, μέτρα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Φλαμπουράρης.

Επίθεση Φλαμπουράρη στη ΝΔ

Ο κ. Φλαμπουράρης προκαλεί τη ΝΔ αν έχει πρόταση θεσμοποιημένων μόνιμων μέτρων εντός των δημοσιονομικών στόχων, να την καταθέσει δημοσίως. «Αλλά πώς να το κάνει», προσθέτει «αφού το πρόγραμμά της είναι πρόγραμμα βαθύτερης λιτότητας. Αντί να ζητάει αυξήσεις μισθών, ευαγγελίζεται την κατάργηση του οκτάωρου. Αντί να ζητάει αύξηση των συντάξεων, ευαγγελίζεται την ιδιωτική ασφάλιση. Για να κρύψει, λοιπόν, την αντιλαϊκή της πολιτική η ΝΔ, για να μην παραδεχθεί ότι τα μέτρα είναι θετικά, επιχειρεί να πει πως είναι πρόσκαιρα και "πονηρά"».

Σχετικά με το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, ο υπουργός Επικρατείας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το κριτήριο της λοιπής περιουσίας εάν διαπιστωθεί ότι επηρεάζει την υπαγωγή του δανειολήπτη στη ρύθμιση.

Τέλος, για την προοπτική του εγχειρήματος της Προοδευτικής Συμμαχίας, σημειώνει ότι «είναι ο καθρέφτης των διεργασιών που συντελούνται στην κοινωνία, είναι προϊόν συλλογικής πολιτικής ανάγκης και όχι εκλογικό παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ τονίζει ότι το κόμμα του «ακούει την κοινωνία» και «αυτό το πλεονέκτημα θα υπαγορεύσει τις εξελίξεις».

Tags
Back to top button