Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Τι είναι το σύνδρομο του τηγανητού ρυζιού που έστειλε μια γυναίκα στα επείγοντα

Μια γυναίκα από το Τέξας πρέπει να μετάνιωσε χίλιες φορές το φαγητό που έφαγε σε εστιατόριο κοντά στο Ντάλας του Τέξας.

Η Germaine Mobley ήθελε απλά να απολαύσει ένα ωραίο γεύμα στο Asian King Buffet στο Waxahachie όμως η μοίρα της της φύλαγε άλλα! Μετά το δείπνο της άρχισε να περπατά προς το σπίτι της και να αισθάνεται αναγούλες αλλά και να αναπτύσσει προβλήματα αναπνοής.

Η 62χρονη γυναίκα κατέρρευσε και πέρασε οκτώ ημέρες στην εντατική μέχρι να συνέλθει.

Τώρα, προειδοποιεί τον καθένα για τους κινδύνους της κατανάλωσης τηγανισμένου ρυζιού.

Το σύνδρομο του τηγανητού ρυζιού είναι ουσιαστικά τα βακτήρια που αναπτύσσονται σε αυτό το φαγητό. Μερικές φορές, το τηγανισμένο ρύζι αφήνεται να καθίσει σε θερμοκρασία δωματίου για ώρες. Όταν συμβεί αυτό, ένα βακτήριο που ονομάζεται Bacillus cereus αρχίζει να αναπτύσσεται στο πιάτο και μπορεί ο καθένας να μολυνθεί.

Γι'αυτό προσέξτε πολύ το εστιατόριο που επιλέξετε να είστε σίγουροι πως το ρύζι σας τηγανίζεται εκείνη την ώρα.

 

Tags
Back to top button