Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι άλλο θέλουν άραγε; Πρόεδρος Συλλόγου “Ουράνιο Τόξο”: Γιατί να απαγορευθεί η πολυγαμία σε αλλοδαπούς που ζουν στην Ελλάδα;” (Βίντεο)

Η πρόεδρος του συλλόγου οικογενειών «Ουράνιο Τόξο» κ. Στέλλα Μπελιά ομιλεί περί πολυγαμίας στην Ελλάδα, κάτι που φυσικά εξεγείρει τεράστια ερωτηματικά για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλόφιλων.

Τι σημαίνει η κατάρρευση της Evergrande για τις παγκόσμιες επιχειρήσεις;

Η συζήτηση έλαβε χώρα παρουσία του Βουλευτή κ. Σιμόπουλου στην εκπομπή, «FAY’S TIME» του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΙ».

Η απομαγνητοφώνηση του αποσπάσματος:

 Βουλευτής κ. Στράτος Σιμόπουλος: “Στο εξωτερικό υπάρχει και η πολυγαμία. Έτσι; Βέβαια, αυτό φαίνεται υπερβολικό από εμένα.

Δημοσιογράφος: “Ο προβληματισμός του κύριου Σιμόπουλου πιθανότατα είναι ότι στη χώρα μας φιλοξενούμε πολίτες χωρών που στη χώρα τους επιτρέπεται η πολυγαμία. Και σου λέει αν απαιτηθεί να τους αναγνωριστεί και εδώ αυτό το δικαίωμα τι θα γίνει; Αυτός είναι ο προβληματισμός”.

κ. Στέλλα Μπελιά: “Ναι, αυτό το δικαίωμα εδώ για αυτούς τους ανθρώπους που στην κουλτούρα τους είναι μέσα δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να απαγορευτεί. Πως το λέω… Πως το εννοώ…

Στράτος Σιμόπουλος: “Είστε σαφέστατη. Είναι καταπληκτική η κυρία Μπελιά. Εκφράζει τον δικαιωματισμό με τον οποίο εγώ στέκομαι απέναντι.»

Η έννοια της πολυγαμίας προκαλεί σημαντικές διαφωνίες ως προς ηθικούς, νομικούς και κοινωνικούς λόγους.

Σε περίπτωση πολέμου ΝΑΤΟ-Ρωσίας η Ευρώπη θα τελειώσει από πυρομαχικά μετά από λίγες μέρες!

Ανοίγουν τεράστια προβλήματα στην χώρα μας με το νομοσχέδιο των γάμων των Ομοφυλοφίλων

Το νομοσχέδιο για τον γάμο των Ομοφυλόφιλων, ανοίγει τρομερά επικίνδυνους δρόμους, ανοίγοντας θέματα όπως η τεκνοθεσία, πιθανόν αργότερα, η πολυγαμία ( ειδικά από αλλοδαπούς πολίτες που ζουν στην Ελλάδα), τα οποία είναι δυσβάστακτα για την ελληνική κοινωνία, που έχει γαλουχηθεί με τις ελληνοχριστιανικές αρχές εδώ και αιώνες.

Αυτά τα προβλήματα, εισβάλλουν στην κοινωνία μας, που μαστίζεται από την ακρίβεια, την εγκληματικότητα σε όλα τα επίπεδα, ιδιαίτερα των ανηλίκων, εισάγοντας νέους προβληματισμούς.

Η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε ομόφωνα ότι διαφωνεί με το γάμο και την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια - Επιπλέον θα αποσταλούν επιστολές προς τους Βουλευτές και θα διαβαστεί στους ναούς στις 4 Φεβρουαρίου Εγκύκλιος με τις θέσεις της Εκκλησίας.

Επίσης πολλοί βουλευτές τόσο της ΝΔ, όσο και των υπολοίπων κομμάτων αντιδρούν με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης, και σίγουρα θα δούμε πάρα πολλά κατά την ψήφιση του.

Η αίσθηση είναι ότι όλες οι παρατάξεις θα αντιμετωπίσουν αντάρτες Βουλευτές, και προβλήματα εσωκομματικά, αλλά η πλειοψηφία των Βουλευτών θα ψηφίσει αυτό το νομοσχέδιο-έκτρωμα.

Το κύριο ζήτημα όμως είναι ότι με αυτό διαφωνεί η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, παρά τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι θέλουν στην κυριολεξία.

Είναι σίγουρο ότι θα έχουμε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα όταν θα συζητείται το νομοσχεδίου για την τεκνοθεσία και τον γάμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ οι αντιδράσεις έχουν αυξητικό χαρακτήρα σε ολόκληρη την κοινωνία.

Tags
Back to top button