Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Συνελήφθη 19χρονος που κατηγορείται για σειρά κλοπών σε καταστήματα του νησιού

Συνελήφθη 19χρονος στη Ρόδο, ο οποίος φέρεται ως ο δράστης δέκα τουλάχιστον κλοπών που διαπράχθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο νεαρός κατηγορείται ότι από τις 25 Μαΐου έως και χθες προχώρησε συνολικά σε δέκα κλοπές σε καταστήματα και επιχειρήσεις του νησιού. Έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών, συλλογή στοιχείων και συνδυαστική έρευνα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον φερόμενο ως δράστη και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμπεται ενώπιον της Δικαιοσύνης προκειμένου να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

Οι έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών συνεχίζονται προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο συλληφθείς εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών που έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα στη Ρόδο, ενώ παράλληλα εξετάζεται το ακριβές ύψος της ζημιάς που προκλήθηκε στις επιχειρήσεις που βρέθηκαν στο στόχαστρο, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Tags
Back to top button