Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιδράσεις στα Χανιά: Ιερές εικόνες και εκκλησιαστικά βιβλία βρέθηκαν πεταμένα σε κάδο ανακύκλωσης

Σε κάδο ανακύκλωσης που βρίσκεται στην περιοχή των Περιβολίων στα Χανιά βρέθηκαν ιερές εικόνες και εκκλησιαστικά βιβλία.

Το περιστατικό γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίων, Πέτρος Μιχαηλίδης, ο οποίος έκανε λόγο για μια εικόνα που προκάλεσε έκπληξη στους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με όσα επεσήμανε στην ανάρτησή του τα αντικείμενα ήταν τοποθετημένα ανάμεσα σε άλλα ανακυκλώσιμα υλικά, ενώ είχαν καλυφθεί με χαρτόκουτες, γεγονός που δημιούργησε πρόσθετα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο και τις συνθήκες απόρριψής τους.

Μέχρι στιγμής, όπως μεταδίδει το ekriti.gr δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την προέλευση των εικόνων και των βιβλίων, ούτε για το ποιος τα τοποθέτησε στον κάδο, με το περιστατικό να εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις και συζητήσεις στην τοπική κοινωνία.

 

Tags
Back to top button