Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Τι άλλο μπορεί να κάνει το κινητό σου τηλέφωνο;

Εκτός από το να παίρνουμε τηλέφωνο και να στέλνουμε μηνύματα, σερφάρουμε στο ίντερνετ και στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ πλέον μπορείς να βρεις τρόπους ακόμα για να αποφύγεις ένα πιθανό χακάρισμα στο κινητό σου.

Το κινητό είναι για πολλούς προέκταση του χεριού τους. Τι άλλο όμως μπορεί να κάνει ένα κινητό τηλέφωνο;

Μπορείς να ανοίξεις τις καρτέλες του Google Chrome από μια συσκευή σε μια άλλη

Οι περισσότεροι δεν το ξέρουν αλλά υπάρχει ένας τρόπος να ανοίξεις σε κάποια άλλη συσκευή τις καρτέλες με τις ιστοσελίδες που έχεις περιηγηθεί μέσω του Google Chrome κι αυτό χωρίς να χάνεις χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό του Google. Οι καρτέλες αποθηκεύονται σε αυτές που έκλεισαν πρόσφατα στο ιστορικό. Έτσι, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε αυτές από κάποια άλλη συσκευή, ακόμη και από το κινητό σου!

 

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες για κάτι που είδες μόνο με μια φωτογραφία

Αυτό γίνεται μέσω του Google Goggles. Είναι μια εφαρμογή που προσδίδει στο κινητό σου απίστευτες δυνατότητες. Με αυτήν μπορείς να αναζητήσεις κάποια χρήσιμη πληροφορία και να μάθεις περισσότερα για κάτι απλά και μόνο με τη λήψη φωτογραφίας. Στην πραγματικότητα είναι ένα scanner που λειτουργεί ως μεταφραστής κειμένων σε οποιαδήποτε γλώσσα, ως σαρωτής QR κωδικών, αλλά και αναγνωρίζει πίνακες, βιβλία, παρόμοια προϊόντα και τέλος λύνει Sudoku, όπως γράφει η Αφροδίτη Πάνου στο pagenews.gr. 

Μπορείς να ακούσεις ένα κείμενο αντί να το διαβάσεις

Αν δε θες να διαβάσεις ένα άρθρο ή ό,τι δεις στο ίντερνετ μπορείς απλά να ακούσες ένα κείμενο. Θα πας στις Ρυθμίσεις > Προσβασιμότητα > TalkBack (Εκφώνηση). Αν δεν υπάρχει το TalkBack στη συσκευή σου, μπορείς να το κατεβάσεις εσύ ο ίδιος και να κάνεις τις όποιες ρυθμίσεις για την ταχύτητα της ανάγνωσης. Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι ότι το TalkBack δεν υποστηρίζει την ανάγνωση κάθε γλώσσας σε όλα τα κινητά παρά κυρίως μόνο της Αγγλικής.

Tags
Back to top button