Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θρίλερ με πτώμα στους Αγίους Θεοδώρους μετά τη φωτιά (βίντεο)

Ενας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στους Αγίους Θεοδώρους. 

Η απανθρακωμένη σορός εντοπίστηκε μέσα σε χαράδρα στην περιοχή Αρτέμιδα, όπου νωρίτερα ξέσπασε πυρκαγιά κοντά σε σπίτια. Η σορός δεν είναι δυνατό να αναγνωριστεί, ούτε να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα για μία ηλικιωμένη γυναίκα που δηλώθηκε ως αγνοούμενη, χωρίς κανείς να μπορεί να απαντήσει με σιγουριά αν πρόκειται για το άτομο που βρέθηκε απανθρακωμένο. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεχίζονται.

Παράλληλα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, που εγκλωβίστηκε από την πυρκαγιά, φέρει ελαφρά εγκαύματα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου.

Η πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής σε δασική έκταση της περιοχής Πανοράματος στους Αγίους Θεοδώρους και προκάλεσε ζημιές σε δύο σπίτια.

Από αργά το απόγευμα δεν υπήρχε πλέον κανένα ενεργό μέτωπο και τα σπίτια στα οποία πλησίασαν οι φλόγες δεν κινδύνευαν.


Tags
Back to top button