Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Θλίψη στο NBA - Απεβίωσε σε ηλικία 58 ετών ο Ντικέμπε Μουτόμπο

Ήταν μία αγαπητή προσωπικότητα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού ενώ δεν είναι τυχαίο ότι το NBA τον είχε ανακηρύξει πρεσβευτή του. Τα τελευταία χρόνια βέβαια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας (καρκίνος στον εγκέφαλο) αφήνοντας σήμερα την τελευταία του πνοή.

Γεννημένος στην Κινσάσα του Ζαΐρ ο θηριώδης Μουτόμπο (είχε ύψος 2.18μ) ήταν ένας από τους πρώτους Αφρικανούς που έκαναν καριέρα στο NBA ξεκινώντας με τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς το 1991 και ολοκληρώνοντας το 2009 στους Χιούστον Ρόκετς (ενώ ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί σε Φιλαδέλφεια, Νετς και Νικς).

Tags
Back to top button