Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη «τρίο» για εμπορία ναρκωτικών

Στη σύλληψη τριών εμπόρων ναρκωτικών ουσιών προχώρησαν χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και κοκαΐνης.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας υπήκοος Αλβανίας 54 ετών και δύο γυναίκες ομοεθνείς του 39 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων.

Επειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της παραπάνω Υπηρεσίας, εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν χθες οι τρεις αλλοδαποί, καθώς στην κατοχή τους αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία στο κέντρο της πόλης, την οποία χρησιμοποιούσαν για την αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- Είκοσι οκτώ δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 28 κιλών και 941 γραμμαρίων,

- Δύο δέματα και δύο μικροδέματα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 838,40 γραμμαρίων,

- Δύο πλαστικά μπουκάλια που περιείχαν χασισέλαιο, συνολικού βάρους 1.229 γραμμαρίων,

- Ένα δέμα άγνωστης ουσίας λευκού χρώματος,

- Δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,

- Το συνολικό χρηματικό ποσό των 3.600 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών,

- Εννέα κινητά τηλέφωνα και

- Δύο φυσίγγια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος είχε ως ρόλο την προμήθεια του κυκλώματος με ποσότητες κοκαΐνης και οι δύο γυναίκες την παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης και κοκαΐνης).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Πηγή: thestival

Tags
Back to top button