Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΥΡΙΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΗ ΙΛΑΜΙΣΤΩΝ ΜΕ ....2 ΠΑΡΑΛΙΕΣ!!!!ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΠΟΙΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙ

Ψηφίστηκε η δημιουργία υπερδομής: «Αποχαιρέτα τη Λέσβο που ξέρεις»


Γράφει ο Νικόλαος Χατζηβογιατζής


Στο δημοτικό συμβούλιο που κράτησε από την Τετάρτη έως την Παρασκευή πέρασε η πρόταση της δημοτικής αρχής Μυτιλήνης πάρα την ισοψηφία (16-16), καθώς μέτρησε ως διπλή η ψήφος του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Δημοσθένη Χατζηγιάννη.

Η πρόταση της δημοτικής αρχής που πέρασε ήταν: «Η δημιουργία κλειστού ελεγχόμενου προσωρινού κέντρου για τις ανάγκες υποδοχής, ταυτοποίησης εξέτασης ασύλου, μακριά από τον αστικό ιστό και κατοικημένη περιοχή και το οποίο δεν θα έχει σε καμία περίπτωση τη μορφή υπερδομής και δεν θα υπερβαίνει το συνολικό γενικό πληθυσμό των 3.000 ατόμων».


Ενώ η πρόταση των 11 δημοτικών συμβούλων της μειοψηφίας που προκάλεσαν το συμβούλιο με θέμα την κατασκευή νέας δομής ήταν η φράση «Δεν αποδεχόμαστε να δημιουργηθεί η νέα δομή στη θέση Βάστρια».


Πάντως οι κάτοικοι της Χίου και της Λέσβου διαμηνύουν προς την κυβέρνηση ότι δεν θα αφήσουν να κατασκευαστούν οι νέες δομές, μάλιστα σε δηλώσεις τους αλλά και σε διάφορες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα αφήνουν να εννοηθεί ότι αν η κυβέρνηση προσπαθήσει να ξεκινήσει εργασίες θα τούς βρει απέναντί τούς.


Οι θέσεις του υπουργού μετανάστευσης και ασύλου και της κυβέρνησης παραμένουν σταθερές δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι οι εργασίες θα ξεκινήσουν εντός των ημερών.


Μένει να δούμε αν η κυβέρνηση και αυτήν την φορά θα επιλέξει να συγκρουστεί με τους κατοίκους των νησιών στέλνοντας αστυνομικές δυνάμεις ή αν θα κάτσει στο τραπέζι με τους τοπικούς άρχοντες ώστε να βρεθεί μια μέση λύση, καθώς η Ευρώπη σύμφωνα και με την επίτροπο Εσωτερικών Υποθέσεων Ιλβας Γιόχανσον που βρέθηκε στα νησιά περιμένει άμεσα να δει έργα.


Οι Έλληνες για την Πατρίδα καλούν το λαό της Λέσβου σε εγρήγορση. Τα στελέχη μας στο νησί θα κάνουν ό, τι είναι πολιτικά και νομικά δυνατόν για να σταματήσει η δημιουργία της δομής. Μόνο ενωμένοι θα καταφέρουμε να μπλοκάρουμε τα ανθελληνικά σχέδια της κυβέρνησης. Μόνο με αγώνα απέναντί τους θα μπορέσουμε να κρατήσουμε το νησί ελληνικό και να μην «αποχαιρετίσουμε τη Λέσβο, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα».

Μια νέα πόλη αλλοδαπών μουσουλμάνων παράνομων αλλοδαπών αποκαλύπτει βίντεο στην περιοχή Καρά Τεπέ στην Λέσβο, ακριβώς απέναντι από τα τουρκικά παράλια, σε απόσταση ελάχιστου χρόνου για τα τουρκικά αποβατικά σκάφη.


Η «δομή» θα είναι φυσικά μόνιμη καθώς δεσμεύτηκαν τα ποσά για τη μίσθωση εκτάσεων μέχρι το 2025, εν μέσω lockdown και αφού πλέον δεν αντιδρά κανείς και πάνω απ'όλα δεν αντιδρούν οι κάτοικοι της Λέσβου.


Μέχρι δικό του Αστυνομικό Τμήμα θα έχει η νέα πόλη στον Καρά Τεπέ!


Και αυτό είναι το «καλό νέο»: Γύρω από τη νέα πόλη, που συγκεντρώνει πάνω από 10.000 μουσουλμάνους, κυκλοφορούν χωρίς κανένας να κάνει οτιδήποτε για την επιστροφή τους στην πατρίδες τους, πάνω από 5.000 μουσουλμάνοι από Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, κλπ.


Δείτε το βίντεο που κόβει την ανάσα: 



Tags
Back to top button