Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

«Τέλος» τα κλάματα: Τρεις τρόποι να κόψεις κρεμμύδι χωρίς να δακρύσεις

Το κόψιμο των κρεμμυδιών είναι μία από εκείνες τις δουλειές στην κουζίνα που είναι… για κλάματα! Στο διαδίκτυο θα βρεις πολλές συμβουλές για το πως να αποφύγεις τα δάκρυα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εμείς ακολουθήσαμε πολλές από αυτές και καταλήξαμε ότι οι 3 παρακάτω είναι οι μόνες που λειτουργούν:

1. Δάγκωσε μια φέτα ψωμί

Πέρα από το γεγονός ότι νιώθαμε κάπως γελοίοι όταν το δοκιμάζαμε, για κάποιον περίεργο λόγο αυτό το tip λειτουργεί! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δαγκώσεις μια φέτα ψωμί και να την αφήσεις να κρέμεται από το στόμα σου όσο κόβεις το κρεμμύδι.

2. Μούλιασε το σε νερό για λίγα λεπτά

Αφαίρεσε την εξωτερική φλούδα του κρεμμυδιού και ύστερα βύθισέ το σε ένα μπολ με νερό για μερικά λεπτά.
Λειτουργεί Ε-Ξ-Α-Ι-Ρ-Ε-Τ-Ι-Κ-Α!

3. Βάλ’το στο φούρνο μικροκυμάτων για 45”

Το κακό είναι ότι λόγω microwave το κρεμμύδι θα είναι λίγο ζεστό, με αποτέλεσμα αυτό το tip να μην είναι το πλέον ιδανικό για όταν φτιάχνεις χωριάτικη. Το καλό είναι ότι λειτουργεί σχετικά καλά! Μόνο προς το τέλος, αρχίσαμε να νιώθουμε τα μάτια μας να τσούζουν!

Tags
Back to top button