Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Ταξιδεύετε με αεροπλάνο; - Τα 4 τρόφιμα που δε πρέπει να καταναλώσετε

Γνωρίζατε πως υπάρχουν κάποια τρόφιμα τα οποία θα πρέπει να αποφύγετε να καταναλώσετε κατά τη διάρκεια μιας πτήσης; 

Πιο αναλυτικά:

Γάλα

Τα γαλακτοκομικά προϊόντα, συμπεριλαμβανομένου του γιαουρτιού και του παγωτού, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα σε βακτήρια όταν δεν διατηρούνται στη σωστή θερμοκρασία. Σύμφωνα με την Jean Dible τα εν λόγω βακτήρια αναπτύσονται με «αόρατο» τρόπο μέσα στα γαλακτοκομικά προϊόντα καθώς δεν γίνονται αντιληπτά μέσω της γεύσης ή της όσφρησης. 

αλλαντικά

Οι φέτες γαλοπούλας ή το τεμαχισμένο κοτόπουλο ενέχουν επίσης υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. Ως βασικά συστατικά σε σάντουιτς, αυτά τα τρόφιμα δεν περνούν συνήθως από μία διαδικασία επαναθέρμανσης ικανή να σκοτώσει τα συσσωρευμένα βακτήρια.

ρύζι

Παρόλο που το ρύζι αποτελεί ένα σπάνια προσφερόμενο γεύμα στις αεροπορικές εταιρείες μπορεί να συνοδεύσει το κυρίως πιάτο. Εάν ωστόσο κατά την προετοιμασία του δεν υπάρξει προσοχή, κυρίως λόγω της υγρασίας, αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να μολυνθεί αυτό το προϊόν από βακτήρια. 

πάγος

Όλες οι αεροσυνοδοί συνήθως συστήνουν ανεπιφύλακτα τους επιβάτες να μην πιουν νερό από τις βρύσες του αεροσκάφους λόγω της παρουσίας μικροοργανισμών. Αυτό συνεπακόλουθα μπορεί επίσης να σημαίνει ότι ο πάγος που παράγεται από αυτό το νερό περιέχει βακτήρια που είναι επιβλαβή για τους επιβάτες όταν προσθέτουν πάγο σε ενα ποτό τους. 

Tags
Back to top button