Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Τα άκουσε για τα καλά στην Βρετανία η Νάνσι Πελόζι:: «Γύρνα πίσω στο νησί του Επστάιν – Δεν σε θέλουμε εδώ»

Τα άκουσε για τα καλά Νάνσι Πελόζι η 52η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ  από το 2019 και κορυφαίο στέλεχος του Δημοκρατικού Κόμματος.

Η Αμερικανίδα πολιτικός στο πλαίσιο επίσκεψής της βρέθηκε στο βόρεια Αγγλία από όπου όμως οι κάτοικοι την αποδοκίμασαν έντονα για το ρόλο που έπαιξε στις αμερικανικές εκλογές ενώ κάποιοι της φώναξαν να γυρίσει πίσω στο νησί του παιδόφιλου Τζέφρι Επστάιν.  

 

 

Tags
Back to top button