Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον αδικοχαμένο Νικήτα - Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο

Το απόγευμα της Τετάρτης έφτασε στην Αμμουδάρα η σορός του 21χρονου Νικήτα που έπεσε την Τρίτη νεκρός από το όπλο του 54χρονου, ο οποίος θεωρούσε τον νεαρό ως υπαίτιο του τροχαίου με θύμα τον γιο του.

Ντυμένος γαμπρός στο φέρετρο ο 21χρονος, έφτασε στην Αμμουδάρα για το τελευταίο του ταξίδι… Οι γονείς και τα αδέρφια του είναι υποβασταζόμενοι, κλαίνε και θρηνούν για το παλικάρι τους που τόσο πρόωρα έφυγε από τη ζωή. «Παιδί μου και δε σε γλίτωσα» φώναζε ο πατέρας του

Όπως μεταδίδει το CRETA24, από χθες, συγγενείς και φίλοι, βρίσκονται εκεί για να συμπαρασταθούν στην οικογένεια που πενθεί και θρηνεί τον άδικο χαμό του 21χρονου. Οι φωνές και τα κλάματα δεν έχουν σταματήσει από χθες.

Η κηδεία του 21χρονου θα τελεστεί αύριο, Πέμπτη (7/5) στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής στο Χώνο Μυλοποτάμου, τόπο καταγωγής της οικογένειας του Νικήτα. Εκεί, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα αποχαιρετήσουν τον 21χρονο, σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Tags
Back to top button