Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σύνοδος ΝΑΤΟ: «Η συμπεριφορά της Κίνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί συστημική πρόκληση»

Το ΝΑΤΟ αναμένεται να χαρακτηρίσει επίσημα τη συμπεριφορά της Κίνας «συστημική πρόκληση» στην τελική ανακοίνωση της συνόδου σήμερα.

«Οι δεδηλωμένες φιλοδοξίες της Κίνας και η δυναμική της συμπεριφορά παρουσιάζουν συστημικές προκλήσεις για τη βασιζόμενη σε κανόνες διεθνή τάξη και για τομείς που σχετίζονται με την ασφάλεια της συμμαχίας», θα πουν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ στις ανακοινώσεις τους που θα δημοσιευθούν μετά το πέρας της συνόδου σήμερα στις Βρυξέλλες.Τέτοιου είδους ανακοινώσεις ορίζουν την πορεία της στρατηγικής του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το έγγραφο, η συμμαχία θα επικρίνει την Κίνα για την ταχεία ανάπτυξη του πυρηνικού οπλοστασίου της, την αδιαφάνειά της σε ό,τι αφορά τον εκσυγχρονισμό των δυνάμεών της και τη στρατιωτική συνεργασία της με τη Ρωσία.

Tags
Back to top button