Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Στις 17 Αυγούστου έκτακτη γενική συνέλευση της «Τηλέτυπος»

Μετά την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, Γεωργίου Μπόμπολα και Φώτη Μπόμπολα, που είχε γίνει στις 13 Ιουλίου 2017, η Τηλέτυπος (Mega TV) κάλεσε σε έκτακτη γενική συνέλευση για τις 17 Αυγούστου 2017 και ώρα 12.00 σε μετόχους της, προκειμένου να συζητηθούν οι διοικητικές αλλαγές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι τα εξής: 

-Επικύρωση μεταβολών στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου

-Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου

-Λοιπές ανακοινώσεις. 

 

 

 

Tags
Back to top button