Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Ελλάδα εξουδετερώθηκε ο φάκελος που προορίζονταν για οίκο αξιολόγησης στην Ιταλία

Ένας από τους οκτώ παγιδευμένους με εκρηκτικά φακέλους, που είχαν εντοπιστεί από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι, είναι αυτός στον οποίο αναφέρεται σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας Corriere della Sera.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιες πηγές της αστυνομίας μεταξύ των οκτώ φακέλων που εντοπίστηκαν μετά την αποστολή των δύο πανομοιότυπων «τρομοπακέτων» στον Γερμανό υπουργό Οικονομικών Β. Σόιμπλε και στο ΔΝΤ στη Γαλλία, ήταν και αυτός που προορίζονταν για οίκο αξιολόγησης στο Μιλάνο και εξουδετερώθηκε μαζί με τους άλλους φακέλους από τις ελληνικές αρχές.

Ο φάκελος αυτός δεν έφυγε από την Ελλάδα για την Ιταλία και είχαν ενημερωθεί σχετικά οι ιταλικές Αρχές.

Tags
Back to top button