Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Στη Συρία ο Βρετανός ΥΠΕΞ με σκοπό την επανεκκίνηση των διπλωματικών σχέσεων

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου David Lammy, ταξίδεψε το Σάββατο στη Δαμασκό προκειμένου να ανανεώσει τις διπλωματικές σχέσεις της χώρας του με τη Συρία, οκτώ μήνες μετά την ανατροπή του τέως προέδρου Μπασάρ Αλ-Άσαντ.

Η επίσκεψη αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά σε 14 χρόνια που Βρετανός υπουργός επισκέπτεται την αραβική χώρα, η οποία προσπαθεί να ανασυγκροτήσει την καταστραμμένη οικονομία της, μετά την ανατροπή του Άσαντ από μια ένοπλη ισλαμιστική οργάνωση, της οποίας ηγείτο ο Άχμεντ Αλ-Σαράα, ο οποίος ανέλαβε την εξουσία.

"Μία σταθερή Συρία είναι προς το συμφέρον του Ηνωμένου Βασιλείου, μειώνοντας τον κίνδυνο παράτυπης μετανάστευσης, εξασφαλίζοντας την καταστροφή των χημικών όπλων, αντιμετωπίζοντας την απειλή της τρομοκρατίας και υλοποιώντας το Σχέδιο Αλλαγής της Κυβέρνησης", δήλωσε ο Lammy σε ανακοίνωσή του.

Η Βρετανία αφαίρεσε την Κεντρική Τράπεζα της Συρίας και 23 άλλους οργανισμούς από τη λίστα των κυρώσεων τον Μάρτιο, αναγνωρίζοντας τη νέα διοίκηση της χώρας, μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του Άσαντ.

Οι δυτικές κυβερνήσεις αρχίζουν να αίρουν κυρώσεις μιας δεκαετίας κατά της χώρας, η οποία έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από σχεδόν 14 χρόνια εμφύλιας σύγκρουσης.

Tags
Back to top button