Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Sputnik V - RDIF: Η αιγυπτιακή Minapharm θα παράγει 40 εκατ. δόσεις του ρωσικού εμβολίου

Σύμφωνα με τα όσα γνωστοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη το Ρωσικό Ταμείο Άμεσων Επενδύσεων (RDIF) και η αιγυπτιακή Minapharm συμφώνησαν για την παραγωγή περισσότερων από 40 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Sputnik V ετησίως, με την παραγωγή να αρχίζει το τρίτο τρίμηνο του έτους.

«Το RDIF, η Minapharm της Αιγύπτου, ο περιφερειακός ηγέτης στην τεχνολογία ανασυνδυασμένου DNA και η θυγατρική της με έδρα το Βερολίνο ProBioGen AG ανακοινώνουν τη συμφωνία για παραγωγή περισσότερων από 40 εκατομμυρίων δόσεων ετησίως από το πρώτο καταχωρημένο εμβόλιο στον κόσμο κατά της COVID-19, Sputnik V.

Τα μέρη σκοπεύουν να ξεκινήσουν τη μεταφορά τεχνολογίας αμέσως. Η διάθεση του εμβολίου αναμένεται το 3ο τρίμηνο του 2021» δήλωσε το RDIF σε δελτίο τύπου.

Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί στη μονάδα βιοτεχνολογίας της Minapharm στο Κάιρο για παγκόσμια διανομή, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

«Αυτή η συμφωνία είναι μια φυσική επέκταση στην περιφερειακή ηγεσία της Minapharm στις βιοτεχνολογίες, αξιοποιώντας την τεράστια διεθνή εμπειρία στον τομέα της κυτταρικής μηχανικής και της αδενοϊικής τεχνολογίας φορέα της γερμανικής θυγατρικής της ProBioGen AG. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετάσχουμε με το RDIF στην καταπολέμηση της παγκόσμιας πανδημίας της COVID-19» δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Minapharm σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

Tags
Back to top button