Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Α.Τ.Ι.Α.

Σμήνη ιπτάμενων δίσκων στον ουρανό της Γαλλίας, το 1967…

Στις 18 Ιουλίου του 1967, ένα ακόμη μυστηριώδες φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο εθεάθη από τα μέλη του πληρώματος μιας βρετανικής φορτηγίδας, με το όνομα “Γιουντέι”, που βρισκόταν κατά τη στιγμή εκείνη σε απόσταση 10 ναυτικών μιλίων από το Pointe du Hoc, στη βορειοδυτική ακτή της Νορμανδίας.Οι ακτοφύλακες της περιοχής νόμισαν αρχικώς ότι επρόκειτο περί ενός φλεγόμενου αεροπλάνου, αλλά όπως διαπιστώθηκε κατόπιν, κανένα αεροπλάνο δεν πετούσε στην περιοχή, στην οποία παρατηρήθηκε το φαινόμενο.Εξάλλου, κατάφωτες και εντελώς αθόρυβες σφαίρες, με λαμπερότατη ουρά, επισημάνθηκαν και στον ουρανό της Ιταλίας την προηγούμενη νύχτα και έγιναν ορατές από πλήθος ανθρώπων σε πολλές πόλεις στα βόρεια της χώρας.Ταυτοχρόνως, σμήνη ιπτάμενων δίσκων εμφανίστηκαν την ίδια μέρα και στον ουρανό σχεδόν ολόκληρης της Γαλλίας. Στην περιοχή των Παρισίων, πολυάριθμα άτομα επέμεναν ότι είδαν, γύρω στη 1:15 πρωινή ώρα, στον έναστρο ουρανό, πολλά μυστηριώδη πτητικά οχήματα.Την ίδια ακριβώς στιγμή, εμφανίστηκαν πολλά τέτοια φωτεινά αντικείμενα και πάνω από περιοχές της Νάντης και του Στρασβούργου. Μάλιστα, ένας κάτοικος δήλωσε:“‘Ηταν 1:10 μετά τα μεσάνυχτα. Επέστρεφα στο σπίτι μου από τη δουλειά μου, όταν διέκρινα ένα εξαιρετικά λαμπερό αντικείμενο να πετάει στον ουρανό, σε ύψος 300-400 μέτρων, με σχετικά μικρή ταχύτητα και παντελώς αθόρυβα. Το παράξενο αυτό εναέριο μηχάνημα ακολουθούνταν από μια διχαλωτή ουρά. Κινούνταν με βορειοδυτική κατεύθυνση και μετά από λίγες στιγμές, χάθηκε στον ορίζοντα”.Επίσης, οι αξιωματικοί και οι ναύτες ενός οχηματαγωγού, ονόματι “Βαλανσαί”, το οποίο έπλεε στα ανοιχτά της Διέππης, ανέφεραν ότι, στη 1:15 μετά τα μεσάνυχτα τοπική ώρα, παρατήρησαν, σε όχι μεγάλη απόσταση από την πλώρη του σκάφους, ένα σμήνος από 6 ιπτάμενους δίσκους, οι οποίοι πετούσαν σε αρμονικό σχηματισμό και κατευθύνονταν προς τα βορειοδυτικά.Μέλη του πληρώματος του οχηματαγωγού υποστήριζαν ότι τα πέντε από τα έξι ιπτάμενα αντικείμενα ήταν φωτεινότερα και είχαν ουρές, όπως οι κομήτες.Επιπλέον, ο πύργος ελέγχου του αεροδρομίου του Ορλύ δήλωσε ότι τα πληρώματα διαφόρων αεροσκαφών, τα οποία βρίσκονταν εν πτήσει, ανέφεραν ότι είδαν μυστηριώδεις πτητικές μηχανές, ασυνήθιστης λαμπρότητας.Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΝΕΟΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ”, στις 19/07/1967…
Tags
Back to top button