Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Σ.Λουκίδης: «Το επόμενο διάστημα που θα έχει επικρατήσει η Όμικρον θα δούμε αν θα αποτυπωθεί σε βαριές νοσηλείες»

Ο καθηγητής πνευμονολογίας Στέλιος Λουκίδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης, δήλωσε πως μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα που θα έχει επικρατήσει η Όμικρον θα διαπιστώσουμε αν η μεγάλη εξάπλωση θα αποτυπωθεί σε βαριές νοσηλείες.

Πρόσθεσε ότι αν αυτό συμβεί και με την νέα μετάλλαξη αυτό θα σημαίνει ότι η τρίτη δόση θα είναι καθοριστική τους επομένους δυο μήνες. 

Ο κ. Λουκίδης ανέφερε το συμπέρασμα που βγαίνει από τις κλινικές ανά την Ελλάδα είναι ότι τις εισαγωγές σε ΜΕΘ και τις δυσμενείς εκβάσεις εξακολουθούν να τις δίνουν οι ανεμβολίαστοι. 

Εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μέσα στο πρώτο τρίμηνο του νέου έτους θα έχουμε κάποια θεραπευτικά μέσα, όπως τα χάπια και τα μονοκλωνικά που θα οδηγούν στην αναστολή της σοβαρής νόσου.

Tags
Back to top button