Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκούριασαν τα Ολυμπιακά μετάλλια του Ρίο -Πάνω από 100 έχουν επιστραφεί στους διοργανωτές

Τα μετάλλια σκούριασαν ή εμφάνισαν μαύρες κηλίδες, όπως παραδέχθηκε ο εκπρόσωπος των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο. Τουλάχιστον 130 μετάλλια, τα περισσότερα χάλκινα μεταξύ των οποίων κάποια από τους Παραολυμπιακούς, επιδιορθώνονται από Νομισματοκοπείο της Βραζιλίας, που τα κατασκεύασε για τη διοργάνωση του περασμένου καλοκαιριού, δήλωσε ο Μάριο Αντράδα στο Reuters.

«Το πιο συχνό ζήτημα είναι ότι έπεσαν, ή τα κακομεταχειρίστηκαν, με αποτέλεσμα να φύγει το βερνίκι και να σκουριάσουν ή να αποκτήσουν μαύρες κηλίδες στο σημείο της φθοράς», εξήγησε. «Ενα δεύτερο ζήτημα, που αφορά περίπου 10 μετάλλια, είναι ότι υπήρξε πρόβλημα εξαιτίας εξαιρετικά χαμηλής θερμοκρασίας».

Τα πρώτα προβλήματα εμφανίστηκαν τον Οκτώβριο και ο Αντράδα έσπευσε να τα χαρακτηρίσει απολύτως φυσιολογικά. Το Νομισματοκοπείο της Βραζιλίας, συμπλήρωσε, θα τα επιδιορθώσει και θα τα επιστρέψει.

Tags
Back to top button