Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συνταγή για το καλύτερο τζατζίκι που φτιάξατε ποτέ!

Αυτό θα είναι το καλύτερο τζατζίκι που φτιάξατε ποτέ! ΔΕΝ νερουλιάζει και είναι απίστευτα νόστιμο


Θα χρειαστείτε:

2 μεγάλα αγγούρια
1 κιλό στραγγιστό γιαούρτι
2-3 μεσαίες σκελίδες σκόρδο ή και περισσότερο αν το θέλετε πιο βαρύ, εγώ βάζω 4)
2-3 κουταλιές ξύδι
3/4 φλιντζανιού ελαιόλαδο
αλάτι(αναλογά με το γούστο σας συνήθως βάζω λιγότερο απο κουταλια του γλυκου γιατί αλατίζω και τα αγγουρια)
πιπέρι
άνηθο

Εκτέλεση

Τρίβουμε το αγγούρι στο τρίφτη και το αλατίζουμε. Το βάζουμε σε ένα σουρωτήρι για ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ (αυτό είναι το μυστικό και το καλό αλάτισμα) να στραγγίσουν τα νερά του και το σφίγγουμε στην χούφτα μας να μείνει όσο το δυνατόν πιο στεγνό.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το γιαούρτι, το λιωμένο σκόρδο, το αγγούρι, το ξύδι,ψιλοκομμένο άνηθο. αλάτι και πιπέρι και τέλος το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε!
Προσοχή στο ανακάτωμα, δεν θέλει πολύ γιατί νερουλιάζει.


Το αφήνουμε για κάνα δίωρο στο ψυγείο και σερβίρουμε!

Πηγή: daddy-cool.gr

Tags
Back to top button