Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Συνέντευξη Τύπου Η.Παναγιώταρου: «Επίδομα 2000€ για κάθε νέο παιδί - Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα η οικία του Π.Μελά»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για την Αττική Ηλίας Παναγιώταρος επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αττική», σήμερα ενόψει των αυτόδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

 Ο Η.Παναγιώταρος απάντησε διεξοδικά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αναφορικά με το πρόγραμμα του συνδυασμού του για την Αττική.

Ο επικεφαλής της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική», αναφέρθηκε σε καίρια ζητήματα για την Περιφέρεια, όπως η ασφάλεια, το παρεμπόριο, η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, όπως αυτές στη Μάνδρα και το Μάτι που έπληξαν την Αττική, στο τι προτίθεται να κάνει για το δημογραφικό πρόβλημα που τείνει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, για τη διαχείριση των απορριμμάτων, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και τον πολιτισμό.

Ο Η.Παναγιώταρος είπε πως ως Περιφέρεια η «Ελληνική Αυγή» θα δώσει επίδομα 2.000€ σε κάθε νέο ελληνόπουλο που θα γεννιέται, στην δημιουργία ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο όλων των αντιπλημμυρικών έργων ενώ για τις κακοτεχνίες δήλωσε πως θα στείλει στη Δικαιοσύνη όλους τους φακέλους, ενώ εντύπωση έκανε η πρότασή του για αναστήλωση της ιστορικής κατοικίας του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά και της δημιουργίας εκεί Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα.

Δείτε ολόκληρη την κεντρική συνέντευξη Τύπου του Η.Παναγιώταρου.

Tags
Back to top button