Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 34χρονος Αλβανός που πυροβόλησε ζευγάρι στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Στη σύλληψη ενός 34χρονου Αλβανού που πυροβόλησε και αποπειράθηκε να ληστέψει ζευγάρι στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής.

Ο 34χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στο Γκύζη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της ληστείας.

Ο δράστης μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται, το πρωί της 11ης Φεβρουαρίου 2017, προσέγγισαν το ζευγάρι που βρισκόταν την στιγμή εκείνη εντός του αυτοκινήτου και με την απειλή πιστολιού τους ακινητοποίησαν και ασκώντας σωματική βία επιχείρησαν να τους ληστέψουν, πυροβολώντας ταυτόχρονα προς το όχημα.

Ο 29χρονος αμυνόμενος, προσπάθησε να τους απωθήσει και τότε ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι. Στη συνέχεια τους απέσπασαν χρήματα, ένα ρολόι, ένα πορτοφόλι, δύο κινητά τηλέφωνα καθώς και τα κλειδιά του αυτοκινήτου και τράπηκαν σε φυγή.

Ο 34χρονος φερόμενος ως δράστης είχε κατά το παρελθόν συλληφθεί για το αδίκημα της κλοπής.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.

Tags
Back to top button