Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Συνάντηση σε θερμό κλίμα είχε ο Κ. Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Ινδίας (φωτό)

Συνάντηση με τον Ινδό Πρόεδρο Ram Nath Kovind είχε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Σύμφωνα με πηγές της Πειραιώς, η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, έγινε ειδική μνεία στους ιστορικούς δεσμούς φιλίας μεταξύ των δύο λαών και επιβεβαιώθηκε η προσήλωση των δύο χωρών, στη διατήρηση και ενίσχυση των διμερών σχέσεων.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε, επίσης, την πρόθεσή του να αναβαθμιστούν οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ινδίας σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος όπως το εμπόριο, ο τουρισμός, οι επενδύσεις, η ναυτιλία, η πληροφορική και η γεωργία.

Επισήμανε ακόμη την ανάγκη να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας στην άμυνα και την αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Σημείωσε, τέλος, την εκτίμησή του για την υποστήριξη της Ινδίας στις θέσεις της χώρας μας, σε ό,τι αφορά την αναζήτηση μίας δίκαιης και βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό.


 

Tags
Back to top button