Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συναγερμός στην Θεσσαλονίκη - Έλληνας 63 χρονών σε καραντίνα για ύποπτο κρούσμα κοροναϊού

(Ανανέωση 20:18) Στο «κόκκινο» η επιφυλακή στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται, σε συνθήκες ειδικής απομόνωσης, 63χρονος άνδρας, ελληνικής υπηκοότητας, το πρώτο ύποπτο κρούσμα στην ελληνική επικράτεια, του επικίνδυνου κοροναϊού.

Κόκκινος συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Πέμπτης, στη Θεσσαλονίκη, όταν εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ ασθενής με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωναϊού.

Πρόκειται για το πρώτο ύποπτο κρούσμα κορωναϊού που ελέγχεται στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Παντελιάδη, πρόκειται για άνδρα μέσης ηλικίας με συμπτώματα του ιού, ο οποίος πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη Ουχάν της Κίνας και έχει στοιχίσει τη ζωή σε 170 άτομα, όλοι τους Κινέζοι.

Το άτομο εισήχθη το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο και αμέσως κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αυτή τη στιγμή ο ασθενής βρίσκεται σε καραντίνα στο ΑΧΕΠΑ, ενώ έχει ήδη ληφθεί δείγμα το οποίο εστάλη στο Ινστιτούτο Παστέρ για να εξακριβωθεί εάν πρόκειται για κρούσμα του θανατηφόρου ιού ή για απλό κρούσμα γρίπης. Τα αποτελέσματα θα γνωστοποιηθούν έως αύριο.

Υπενθυμίζεται ότι το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είναι ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς που έχουν ορισθεί από το υπουργείο Υγείας για την αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος κοροναϊού στην Ελλάδα.

Tags
Back to top button