
Ανατροπή βυτιοφόρου, που μετέφερε βενζίνη, σημειώθηκε την Παρασκευή (7/6) στην Αθηνών-Κορίνθου, στο 75,5ο χλμ, στο σημείο της γέφυρας του Ισθμού.
Φωτιά έχει εκδηλωθεί στο σημείο με αποτέλεσμα την κινητοποίηση των δυνάμεων της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία, ενώ δεν εμπλέκεται άλλο όχημα στο συμβάν.
Έχουν κινητοποιηθεί 28 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Γίνεται επιχείρηση διαβροχής από το πυροσβεστικό κλιμάκιο που περιμένει να εκτονωθεί η πυρκαγιά για να προσεγγίσει το σημείο. Η βενζίνη έχει χυθεί στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχει πιάσει φωτιά.
Η κυκλοφορία στο σημείο διακόπηκε και στα δύο ρεύματα. Σύμφωνα, ειδικότερα, με ενημέρωση της τροχαίας, διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων υπάρχουν στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, στον κόμβο Επιδαύρου και στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Κόριθνο, στη Γέφυρα Κόμβου Λουτρακίου.
Τανζανία: Τουλάχιστον 13 νεκροί και 6 τραυματίες σε σύγκρουση βυτιοφόρου με βαν
Η φωτιά έχει επεκταθεί και στο πρανές του αυτοκινητόδρομου.
Πυκνοί καπνοί έχουν υψωθεί πάνω από το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο, με τις φλόγες να μαίνονται.