Είναι πολύ εκνευριστικό να θέλεις να φτιάξεις ψωμί με μαρμελάδα ή μέλι για πρωινό και το βούτυρο να είναι τόσο σκληρό, που να μην απλώνεται με τίποτα!
Πόσο μάλλον να θέλεις να φτιάξεις ένα κέικ και η συνταγή να ζητάει βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου. Για να μην παλεύεις με το μαχαίρι, ή αναγκαστείς να περιμένεις με τις ώρες να γίνει το «θαύμα», διάβασε εύκολες συμβουλές για να μαλακώσεις το βούτυρο πολύ γρήγορα.
- Γέμισε ένα ποτήρι με καυτό νερό και άφησέ το για μερικά λεπτά.
- Άδειασε το ποτήρι.
- Βάλε σε ένα πιάτο το βούτυρο και από πάνω το ποτήρι ανάποδα.
- Άφησέ το για 1-2 λεπτά. Οι υδρατμοί θα κάνουν τα μαγικά τους και εσύ θα έχεις βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου μέσα σε λίγα λεπτά!