Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συμβουλές από μοντέλα για καλύτερες φωτογραφίες (φωτο)

Το να βγάλεις τον εαυτό σου μια φωτογραφία είναι σίγουρα συναρπαστικό, διότι τα social media πλημμυρίζουν από selfies και διάφορες φωτογραφίες. Α θες πραγματικά να ξεχωρίσεις, σου προτείνουμε τις καταλληλότερες στάσεις σώματος ιδανικές και για μοντέλα που ποζάρουν στο φακό.  

1. Πόζα στις μύτες

Το σώμα σου δείχνει πιο ψηλό και μακρύ όταν έχεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και είσαι στις μύτες. Επίσης, όταν τεντώνεσαι είναι και πιο εύκολο να ρουφήξεις την κοιλιά και να «σφίξεις»  τα πόδια σου, κίνηση που θα δώσει στην φωτογραφία σου άλλη χάρη. 

2. Γυρισμένη λεκάνη

Αυτή η πόζα που θυμίζει κάτι από καμπάνια Victoria Secret, είναι κατάλληλη για σένα που θέλεις να τονίσεις την λεπτή σου μέση. Μην το παρακάνεις, όμως, γιατί θα μοιάζει πολύ στημένη. Γύρε λίγο το κορμό σου προς τα πλάγια και σήκωσε τα χέρια σου για να φαίνεσαι πιο ψηλή.

3. Προς το προφίλ

Κακά τα ψέμματα, αλλά η πόζα που κολακεύει σχεδόν όλες μας είναι αυτή που είμαστε γυρισμένες προφίλ. Σήκω στις μύτες, βάλε τα χέρια στην ανάταση και ετοιμάσου για την πιο τέλεια τροπική φωτογραφία του καλοκαιριού.

4. Στάση γιόγκα

Με αυτή την στάση, αναδεικνύεις τα πόδια και την λεκάνη σου, χωρίς να μοιάζεις στημένη. Ίσα, ίσα αν βγάλεις μία φωτογραφία όπως η Candice Swanepole το ηλιοβασίλεμα, σίγουρα θα πάρεις πολλά likes στα social media.

5. Σαν να περπατάς χαλαρή

Νιώσε για λίγο διάσημη και απλά περπάτα στην παραλία, όπως η Beyonce. Αν πάλι ντρέπεσαι πάρε μαζί και μία φίλη σου ή τον σύντροφό σου και περπατήστε κοιτάζοντας το τοπίο. Γιατί οι καλύτερες φωτογραφίες είναι οι σχεδόν αυθόρμητες.

Tags
Back to top button