Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συγκλονίζει δημοσιογράφος που πάσχει απο νευρική ανορεξία (βίντεο)

Γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος αποκάλυψε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ότι πάσχει από νευρική ανορεξία 

 Ο Μιχάλης Λαγάνης, ο οποίος έχει εργαστεί στο Mega και στο Alter, σόκαρε τους συναδέρφους του όταν αποκάλυψε:

«Μαμά συγγνώμη. Δεν σου είχα πει τίποτα. Νομίζω κάποια στιγμή έπρεπε να το κάνω. Αυτή τη στιγμή είμαι 61 κιλά. Είμαι 1,88. Έχω υπάρξει και 50 κιλά, έχω υπάρξει και 80 κιλά. Μέχρι το 1999 ήμουν ένας φυσιολογικότατος νέος. Ξαφνικά το 1999 μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις, άρχισαν να συμβαίνουν διάφορα περίεργα.»! Και πρόσθεσε: «Να ψειρίζω το φαγητό, να παίρνω θερμιδομετρητές. Άρχισα να βλέπω τον εαυτό μου χοντρό. Δείτε πως είμαι τώρα. Πολύς κόσμος συνδέει τη νευρική ανορεξία με την εικόνα της συχωρεμένης της Νανάς Καραγιάννη και με κάποιους άλλους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Δεν υπάρχει μόνο νευρική ανορεξία.»

Και υπογράμμισε: «Εγώ συγκεκριμένα σύμφωνα με διάγνωση, έχω ψυχογενής ανορεξία με χρόνια εμμονική διαταραχή. Είμαι σαν ένας χρήστης ναρκωτικών. Αν δεν κάνω τη δόση μου, που είναι να φάω τεράστιες ποσότητες φαγητού. Με έχετε δει μέσα τι τρώω. Αλλά εν αντιθέσει με τους βουλιμικούς που κάνουν εμετό, μετά πρέπει να περπατήσω άπειρα χιλιόμετρα. Αυτή η κατάσταση κρατάει 20 χρόνια».

 

 

 

 

Tags
Back to top button