Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Συγκλονιστική φωτογραφία μωρού -Επαθε εγκαύματα β’ βαθμού από καυτό νερό σε λάστιχο ποτίσματος

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η θερμοκρασία όλο και περισσότερο ανεβαίνει καθώς περνάνε οι μέρες.

Οι ειδικοί προειδοποιούν τις οικογένειες για τους κινδύνους που ελοχεύουν στα λάστιχα ποτίσματος καθώς αν έχουν εκτεθεί για πολύ ώρα στο φως του ήλιου, μπορεί το νερό που υπάρχει μέσα τους να ανέβει σε επικίνδυνες θερμοκρασίες.

Μια μητέρα από την Αριζόνα τονίζει στους γονείς να ελέγχουν τηνθερμοκρασία του νερού στα λάστιχα ποτίσματος πριν παίξουν τα μικρά παιδιά στον κήπο ή στο μπαλκόνι. 

Εκείνη δεν το πρόσεξε και το 9 μηνών μωρό της έπαθε εγκαύματα δευτέρου βαθμού. 

Η Dominique Woodger ήθελε να δροσίσει το μωρό της και αποφάσισε να του γεμίσει την παιδική πισίνα με νερό για να κάνει μπάνιο. 

Το μωρό άρχισε να κλαίει ασταμάτητα και εκείνη δεν μπορούσε να καταλάβει τι είχε συμβεί. Στην αρχή νόμιζε ότι απλά δεν ήθελε να κάνει μπάνιο. 

Ομως το σώμα του μωρού άρχισε να κοκκινίζει πάρα πολύ έντονα και να βγάζει στη συνέχεια φουσκάλες. Το νερό που του είχε ρίξει ήταν τόσο καυτό που το παιδί έπαθε εγκάυματα δευτέρου βαθμού.

Η φωτογραφία του συγκλονίζει και ανέβηκε στο twitter για να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στους γονείς. 

Tags
Back to top button