Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Σφοδρά κτυπήματα της Σαουδικής Αραβίας κατά των Χούθι: Κατέστρεψαν εγκαταστάσεις παραγωγής drones

Σφοδρά ήταν τα κτυπήματα της Σαουδαραβικής Αεροπορίας κατά στόχων των Χούθι στην Υεμένη. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται, καταστράφηκαν εγκαταστάσεις παραγωγής βαλλιστικών πυραύλων και drones.

Ναι οι αντάρτες Χούθι έχουν τέτοιες, (έστω και ιρανική βοήθεια και καθοδήγηση) αλλά ολόκληρη Ελλάδα δεν έχει ούτε εργοστάσιο για παραγωγή χαρταετών.

Παράλληλα η Αεροπορία της Σαουδικής Αραβίας έδωσε βίντεο στη δημοσιότητα με μια ακόμη κατάρριψη drone των Χούθι.

Tags
Back to top button