Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ εν μέσω γιορτής: Επίθεση με drones απο τον Λίβανο – Πυρκαγιά και διακοπές ρεύματος, χωρίς αναφορές για τραυματισμούς

Σειρήνες συναγερμού ήχησαν απόψε σε πολλές πόλεις του βόρειου Τελ Αβίβ, ανέφερε η πολιτική αεράμυνα του Ισραήλ. Ο στρατός συνέδεσε αυτόν τον συναγερμό με την «είσοδο ενός εχθρικού αεροσκάφους».

Το Ισραήλ γιορτάζει απόψε, μετά τη δύση του ηλίου, το Γιομ Κιπούρ. Οι σειρήνες ήχησαν στη Χερζλίγια λίγο μετά τις 22.00, τοπική ώρα (και ώρα Ελλάδας). «Μετά την εισβολή ενός εχθρικού αεροσκάφους, έγιναν απόπειρες αναχαίτισης» ανέφερε ο στρατός, προειδοποιώντας ότι «ενδέχεται να ακουστούν και άλλες εκρήξεις, λόγω αναχαιτίσεων ή (πτώσης) συντριμμιών».

Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις λένε ότι ένα κτίριο χτυπήθηκε στην κεντρική πόλη Χερτσλιγιά, βόρεια του Τελ Αβίβ, μετά την εκτόξευση δύο drones από τον Λίβανο. Δεν υπήρξαν άμεσες αναφορές για τραυματισμούς. Ο στρατός λέει ότι τα drones εντοπίστηκαν από τη στιγμή που διέσχισαν τα σύνορα και τα μαχητικά αεροσκάφη κατάφεραν να καταρρίψουν ένα από αυτά.

Δεν είναι σαφές γιατί το δεύτερο drone δεν αναχαιτίστηκε, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί αν το κτήριο χτυπήθηκε από το drone ή από θραύσματα αναχαίτισης.

Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα drone να πετάει πάνω από κτίρια στην πόλη.

Το κανάλι 12 αναφέρει ότι η πρόσκρουση προκάλεσε πυρκαγιά και ότι τμήματα της πόλης είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Η ισραηλινή αστυνομία λέει ότι έχει λάβει πολλές αναφορές για προσγείωση θραυσμάτων στην περιοχή, ενώ προς το παρόν δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Tags
Back to top button