Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ρινγκ μετέτρεψαν το αεροπλάνο οι επιβάτες της εταιρείας ANA (βίντεο)

Σε ρινγκ κατάφεραν να μετατρέψουν πτήση της ιαπωνικής εταιρείας ANA οι επιβάτες, με μια αεροσυνοδό να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να τους χωρίσει.

Η φιλονικία ανάμεσα σε δύο άντρες δεν άργησε να μετατραπεί σε αγώνα πυγμαχίας, με τους δύο επιβάτες να γρονθοκοπεί ο ένας τον άλλο. Οι τρομοκρατημένοι συνεπιβάτες τους και μια αεροσυνοδός σε απόγνωση προσπαθούσαν μάταια να τους χωρίσουν, με το βίντεο από το άγριο ξύλο να κάνει πλέον τον γύρο του κόσμου.

«Ας βοηθήσει κάποιος! Αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός!» ακούγεται να φωνάζει ένας από τους επιβάτες, ενώ το πλήρωμα προσπαθούσε να τους χωρίσει.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Japan Today ένας 44χρονος Αμερικανός κατηγορήθηκε για επίθεση σε αεροπλάνο στο Διεθνές Αεροδρόμιο Narita το βράδυ της Δευτέρας. Φέρεται μάλιστα, σύμφωνα με το Fuji TV, να ήταν μεθυσμένος.

Εκπρόσωπος της ANA δήλωσε ότι το συμβάν έγινε λίγο πριν το αεροπλάνο αναχωρήσει για το Λος Άντζελες.

Tags
Back to top button