Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποια νησιά θα υπάρχει δωρεάν ίντερνετ;

Την παροχή δωρεάν σύνδεσης στο διαδίκτυο για τους μόνιμους κατοίκους 13 ακριτικών νησιών του Αιγαίου, προαναγγέλουν, σε απαντητική επιστολή τους προς τους δημάρχους αυτών των νησιωτικών δήμων, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλής και ο υφυπουργός, Νεκτάριος Σαντορινιός.

Για το θέμα αναμένεται να υπογραφεί Κοινή Υπουργική Απόφαση στις αρχές του επόμενου μήνα από τους υπουργούς Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππά και Εσωτερικών, Πάνο Σκουρλέτη, ενώ, τόσο το κόστος απόκτησης του απαραίτητου εξοπλισμού, όσο και το συνολικό ετήσιο πάγιο σύνδεσης είναι επιχορηγούμενα.

Η συγκεκριμένη δράση αφορά τους δήμους Λειψών, Γαύδου, Χάλκης, Αγαθονησίου, Τήλου, Αγ. Ευστρατίου, Ανάφης, Σικίνου, Ψαρρών, Μεγίστης, Φολεγάνδρου, Οινουσών και Κιμώλου, ενώ θα δοθεί η ευκαιρία σε 10.831 νοικοκυριά να αποκτήσουν πρόσβαση στις σύχρονες ψηφιακές τεχνολογίες.

«Η δέσμευση του πρωθυπουργού από τη Νίσυρο προς τους νησιώτες και η πολιτική στόχευση της κυβέρνησης για ανατροπή του κλίματος απομόνωσης που βίωναν τα νησιά μας, πραγματοποιείται με ρεαλιστικές πρωτοβουλίες.

Η αναφερόμενη δράση για χορήγηση δωρεάν εξοπλισμού και δωρεάν σύνδεση ίντερνετ στα νησιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα αποκλεισμού από την ψηφιακή εποχή, εντάσσεται στο πλαίσιο της τεχνολογικής αναβάθμισης των νησιωτικών περιφερειών, γεγονός που θα συμβάλει στην εξοικείωση των κατοίκων με τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες και υπηρεσίες, αλλά και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών των επιχειρήσεων και των δημοσίων υπηρεσιών», τονίζουν από κοινού στην επιστολή ο υπουργός και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Tags
Back to top button