Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Πολιτισμός

Σαρώνει η «Οδύσσεια» στις ελληνικές αίθουσες - Έσπασε το φράγμα των 400.000 εισιτηρίων

Η «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στις ελληνικές αίθουσες, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί το μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός του καλοκαιριού.

Η υπερπαραγωγή του βραβευμένου σκηνοθέτη «έσπασε» το φράγμα των 400.000 εισιτηρίων, συγκεντρώνοντας 408.758 θεατές στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας προβολής του, σύμφωνα με τα στοιχεία του ελληνικού box office.

Η ταινία έκοψε 137.094 εισιτήρια το δεύτερο τετραήμερο, προβαλλόμενη σε 219 αίθουσες, διατηρώντας τη δυναμική της και παραμένοντας ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές του κοινού.

Στη δεύτερη θέση ακολουθεί το Toy Story 5, με 252.640 εισιτήρια κατά την έκτη εβδομάδα προβολής, ενώ, τη δεκάδα συμπληρώνουν οι ταινίες: «Συμπέθεροι από Σόι 2», «Εμμονή», «Βαϊάνα», «Το Δείπνο του Φράνκο», «Η Πρόσκληση», «Μία Θέση στον Ήλιο», «Οι Δοκιμάστριες» και «Τρέξε Λόλα, Τρέξε».

Η «Οδύσσεια» έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα εισπρακτικά γεγονότα της χρονιάς, με το ελληνικό κοινό να ανταποκρίνεται μαζικά στη μεγαλεπήβολη μεταφορά του ομηρικού έπους από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Η εντυπωσιακή παραγωγή, η κινηματογράφηση σε IMAX και το πρωταγωνιστικό καστ γεμάτο «αστέρες» έχουν συμβάλλει στη δημιουργία ενός ισχυρού κινηματογραφικού γεγονότος, το οποίο συνεχίζει να προσελκύει χιλιάδες θεατές.

Με δεδομένη τη δυναμική που εξακολουθεί να εμφανίζει, όλα δείχνουν ότι η πορεία της «Οδύσσειας» στις ελληνικές αίθουσες θα συνεχιστεί με εξίσου υψηλές επιδόσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Tags
Back to top button