Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ρώσος εμπειρογνώμονας: Tα ''τουρκικά κόλπα'' του Ερντογάν στις σχέσεις με την Ουκρανία...

Ο πολιτικός επιστήμονας  Αλεξέι Μουχίν δήλωσε για τα τουρκικά κόλπα του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ερντογάν, ο οποίος επεσήμανε ότι ήταν «λάθος για την Άγκυρα να θέλει να μεσολαβήσει στα αρνητικά γεγονότα μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας».

Μπάιντεν: ΗΠΑ και Γερμανία «ενεργούν από κοινού» απέναντι στην «επιθετικότητα» της Ρωσίας στην Ευρώπη

«Πρόκειται για τουρκική πονηριά. Οι δηλώσεις του [του Ερντογάν] έχουν τον χαρακτήρα δήθεν έμφασης στην προσπάθειά του να γίνει διαιτητής σε αυτή την κατάσταση.

Ο Ερντογάν έχει ήδη υποβάλει αίτημα για «συμφιλίωση» της Ρωσίας και της Ουκρανίας, αλλά γνωρίζουμε καλά ότι δεν εναπόκειται στον Ερντογάν για να γίνει αυτό», είπε ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας. 

Σημείωσε ότι μια τέτοια προσπάθεια του Ερντογάν να είναι «διεθνής παράγοντας» εξηγείται από την αποδυνάμωση των εσωτερικών πολιτικών και οικονομικών θέσεων στην ίδια την Τουρκία. 

Σύμφωνα με τον Αλεξέι Μουχίν, η Τουρκία θεωρεί την Ουκρανία κυρίως ως πλατφόρμα συναλλαγών και, υπό ορισμένες προϋποθέσεις, ως πηγή νέων εδαφών. Σημείωσε ότι δεν μπορούν να αγνοηθούν οι εδαφικές βλέψεις του Ερντογάν προς όλες τις κατευθύνσεις. 

Αυτές οι φιλοδοξίες, σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα, εντάσσονται στο σχεδιαζόμενο «Μεγάλο Τουράν».

Τόνισε ότι δεν μιλάμε για κάποιου είδους σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ Τουρκίας και Ουκρανίας, μιλάμε για κακόβουλη επιρροή στην ουκρανική κατάσταση για δικούς του προσωπικούς σκοπούς.

Tags
Back to top button