Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Άφαντη η μητέρα που εγκατέλειψε το νεογέννητό της σε χαρτοκιβώτιο

Καμία πρόοδος παρά τις επίπονες και συνεχείς έρευνες των αστυνομικών δεν σημειώθηκε για τον εντοπισμό άγνωστης μητέρας που εγκατέλειψε βρέφος κοντά σε ένα κάδο απορριμμάτων σε χάρτινο κιβώτιο στην περιοχή Πεύκοι κοντά στη Λίνδο της Ρόδου, το μεσημέρι της Κυριακής, 7 Μαΐου.

Οι αστυνομικοί, που διενεργούν τις έρευνες προέβησαν σε έλεγχο φαρμακείων και φαρμακευτικών εταιρειών, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν υπήρξε αγορά φαρμάκων διακοπής σπασμών και γάλακτος από μητέρα χωρίς αποτέλεσμα.

Έλεγχοι διενεργήθηκαν παραπέρα σε γυναικολόγους γιατρούς και μαιευτικές κλινικές χωρίς ομοίως αποτέλεσμα, ενώ αναζητήθηκαν πληροφορίες και από αρμόδιους στον κρατικό αερολιμένα και στο λιμάνι της Ρόδου για διακινούμενους επιβάτες. Στο μεταξύ το βρέφος χαίρει άκρας υγείας, αναπτύσσεται ομαλά, δεν φέρει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να το κατατάξουν σε άλλη φυλή ούτε και πάσχει από κάποιο σύνδρομο. Χθες οι αστυνομικοί μετά από πληροφορία που είχαν διενήργησαν έλεγχο στα ΚΤΕΛ εξετάζοντας οδηγό λεωφορείου χωρίς να προκύψει κάτι το σημαντικό.

Tags
Back to top button