Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Πύρινο κήρυγμα από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης: «Ζήτω το Έθνος - Ζήτω η Ελλάδα μας - Ζήτω οι ΕΔ»

Πύρινο κήρυγμά από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης, Παύλο.

Αφού αναφέρθηκε στις τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις, κάλεσε τους παριστάμενους πιστούς να αναφωνήσουν

“Ζήτω το Έθνος

Ζήτω η Ελλάδα μας

Ζήτω οι ένοπλες δυνάμεις μας

Ζήτω η Χωροφυλακή

Οι γιατροί μας”!

Επίσης ο Μητροπολίτης τόνισε επίσης πως “Αγαπάμε την Ευρώπη, αλλά εμείς φτιάξαμε την Ευρώπη. Όταν είπα κάποτε, από αυτή τη θέση, πως, όταν εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και τραγωδίες, εκείνοι ήταν επάνω στα δέντρα και στις χοιροκαλύβες, κάποιος δημοσιογράφος πήρε και έκανε ολόκληρο πρωτοσέλιδο ότι είμαι ρατσιστής, σωβινιστής και εθνικιστής!

Αν έτσι ονομάζεται η αγάπη για την πατρίδα, η θυσία και το αίμα για την πατρίδα, τότε ναι, ας με χαρακτηρίζουν όπως θέλουν! Εμείς εκεί στον Μοριά, εκεί στα Καλάβρυτα, σηκώσαμε το λάβαρο να πάμε μέχρι την Πόλη και την Αγιά Σοφιά! Και οι προδότες Έλληνες μας κράτησαν, για την εξουσία, μέχρι τον Σπερχειό!”

Ο Παύλος μίλησε και για τον κορωνοϊό και τη Θεία Κοινωνία:

"Αφού βλασφημούμε κάθε μέρα – μέχρι σήμερα – το Χριστό μας, μέσα από το Σώμα & το Αίμα Του, την Θεία Κοινωνία, ότι από εκεί θα μεταδοθεί ο κορωνοϊός και τα υπόλοιπα, απέστρεψε ο Θεός το πρόσωπό του, από τη χώρα μας ή κι αν υπάρχει λίγη ευλογία, είναι για τους πολύ λίγους, που υψώνουν χείρα βοηθείας.

Εγώ χαίρομαι που σας βλέπω σήμερα εδώ αλλά και σαν απλοί χριστιανοί, εκκλησιάζεστε; Όχι, όχι! (Μόνο) σε δοξολογίες και σε τέτοια, γιατί δε μπορούμε να ακούμε αυτά που λένε οι παπάδες και οι δεσποτάδες. Την αλήθεια λένε οι παπάδες κι οι δεσποτάδες.

Αυτό που βιώνουν διαχρονικά κι έχουμε υποχρέωση, έχουμε δικαίωμα, έχουμε καθήκον, όλοι οι ρασοφόροι, σ’ αυτή την χώρα, να υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας αλλά την ίδια στιγμή και φωνή προσευχής προς το Θεό.

Άρχοντες μου είμαστε Έλληνες, έχουμε μια αρετή, πάνω απ’ όλες (τις αρετές), τη φιλοτιμία. Ν’ ανοίγουμε την αγκαλιά μας σε όλους αλλά να ξέρουμε όμως ποιοι είναι φίλοι μας και ποιοι είναι φίδια, για να μας φάνε".

Να σημειωθεί πως μεταξύ των παρισταμένων ήταν οι βουλευτές Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Στάθης Κωνσταντινίδης και Γιώργος Αμανατίδης, ο δήμαρχος Λάζαρος Μαλούτας και εκπρόσωποι της τοπικής στρατιωτικής ηγεσίας.

Tags
Back to top button