Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς θα αφαιρέσετε το μακιγιάζ με υλικά από την κουζίνα σας

Εάν σας τελείωσε το γαλάκτωμα καθαρισμού και η λοσιόν ματιών, η λύση φυσικά δεν είναι να πέσετε στο κρεβάτι χωρίς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ. Αυτή η κακή συνήθεια είναι άλλωστε γνωστό ότι φράζει τους πόρους και γερνά πρόωρα το δέρμα.

Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε ντεμακιγιάζ με φυσικά προϊόντα που έχετε στην κουζίνα σας.

Μέλι και μαγειρική σόδα

Αναμείξτε τα δύο υλικά για να φτιάξετε μια πηχτή πάστα και χρησιμοποιήστε τη για να αφαιρέσετε το μακιγιάζ και ταυτόχρονα να κάνετε απολέπιση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμούς.

Το γάλα είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τη θρέψη του δέρματος. Βουτήξτε ένα κομμάτι βαμβάκι σε λίγο γάλα και καθαρίστε όλο το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής των ματιών. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε το πρόσωπο με άφθονο χλιαρό νερό.

Απλώστε μια λεπτή στρώση (περίπου μία κουταλιά της σούπας) σε όλο το πρόσωπο (και στα μάτια). Βουτήξτε ένα καθαρό πανί σε ζεστό νερό και καθαρίστε το πρόσωπο με απαλές κινήσεις.

Το ελαιόλαδο χαρίζει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και αφαιρεί ακόμη και τα πιο «επίμονα» προϊόντα μακιγιάζ.

Καθαρίστε το αγγούρι και πολτοποιήστε το σε ένα μπολάκι. Με ένα μαλακό πανί ή βαμβάκι, χρησιμοποιήστε τον πολτό για να απομακρύνετε το μακιγιάζ από την περιοχή των ματιών.

Πηγή: govastileto.gr

Tags
Back to top button