Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς να βράσετε τα αβγά χωρίς να σπάσουν

Ήρθε εκείνη η στιγμή του χρόνου όπου τα αβγά βράζονται και κατά το έθιμο βάφονται στη συνέχεια κόκκινα ή ό, τι άλλο χρώμα θέλεις. Έλα όμως που παρά το γεγονός ότι είσαι η καλύτερη νοικοκυρά του κόσμου, για κάποιο λόγο τα αβγά σου εξακολουθούν να σπάνε… Μη στενοχωριέσαι και σου έχω την καλύτερη λύση. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και θα έχεις απόλυτη επιτυχία!!!


1. Βάλε με απαλές κινήσεις τα αβγά σε ένα άδειο κατσαρολάκι.

2. Ρίξε κρύο νερό γύρω τους και όχι κατευθείαν πάνω τους. Όταν εκθέτουμε αμέσως τα αβγά σε ζεστό ή καυτό νερό, τα «σοκάρουμε» και δημιουργούν ρωγμές.

3. Πρόσθεσε στο νερό από 1κ.γ. ξίδι για κάθε αβγό που έχεις στο κατσαρολάκι και έπειτα άνοιξε το μάτι. Το ξίδι βοηθά τις πρωτεΐνες στο ασπράδι του αβγού να σχηματιστούν πιο γρήγορα και να «δέσουν» τις ρωγμές στο κέλυφος πριν ανοίξουν. Άφησε τα αβγά να βράσουν για 8 λεπτά ώστε να γίνουν σφιχτά.

Tags
Back to top button