Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς να διατηρήσεις φρέσκο και ζεστό το ψημένο τοστ

Όλοι ξέρουν ότι το τοστ με τυρί είναι καλύτερο όταν τρώγεται τη στιγμή που βγαίνει από την τοστιέρα. Τι γίνεται, όμως, όταν στο γραφείο δεν υπάρχει τοστιέρα αλλά εσύ δεν θέλεις να στερηθείς το αγαπημένο σου σνακ;

Αντί να παραγγείλεις απ’ έξω, όπου οι πιθανότητες να βρεις το αγαπημένο σου ψωμί ή τυρί είναι ελάχιστες, μπορείς να έχεις ετοιμάσει το τοστ σου από το σπίτι -ναι, να το έχεις ψήσει κιόλας- και να καταφέρεις να το διατηρήσεις ζεστό μέχρι την ώρα του μεσημεριανού σου διαλείμματος.

Τη λύση ανακαλύψαμε στο  που συστήνει να αποθηκεύουμε το ψημένο τοστ μέσα σε θερμός, που μπορεί άνετα να το διατηρήσει ζεστό. Ειδικότερα, ξεκινάς γεμίζοντας ένα μικρό θερμός (από αυτά που ενδείκνυται για να μεταφέρεις σούπα) με καυτό νερό και το αφήνεις στην άκρη. Στη συνέχεια ψήνεις κανονικά το τοστ σου και το αφήνεις σε πιάτο να πέσει λίγο η θερμοκρασία του, χωρίς όμως να κρυώσει πολύ. Τότε, πετάς το νερό από το θερμός, το σκουπίζεις προσεκτικά για να στεγνώσει τελείως και βάζεις μέσα το τοστ σου, κομμένο στα δύο ή στα τρία για να χωρέσει. Κλείνεις το καπάκι, βάζεις το θερμός στην τσάντα και έφυγες για το γραφείο!

Για να ξέρεις πάντως, με αυτό τον τρόπο το τοστ σου θα διατηρηθεί σίγουρα ζεστό, αλλά δεν μπορείς να περιμένεις να είναι και σαν να βγήκε μόλις από την τοστιέρα όταν το φας αρκετές ώρες μετά. Πάντως, όπως αναφέρουν, μπορεί το ψωμί να μην μένει τόσο τραγανό όσο στην αρχή, αλλά τουλάχιστον το λιωμένο τυρί δεν γίνεται σαν λάστιχο.

Tags
Back to top button