Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Πώς με ένα απλό τρικ θα μαλακώσει το ξερό ψωμί που έχετε σπίτι σας (βίντεο)

Δύσκολα το ψωμί μπορεί να διατηρηθεί φρέσκο σαν την πρώτη ημέρα. Συνήθως ξεραίνεται ή τρίβεται.

Υπάρχει όμως τρόπος το ψωμί να αποκτήσει την υγρασία που χρειάζεται για να γίνει αφράτο και μαλακό.  Με το τρικ που θα δείτε στο βίντεο δεν θα έχετε ποτέ πια στο τραπέζι σας ξερό ψωμί.

Και να θυμάστε ότι το ψωμί είναι πλούσιο σε υδατάνθρακες, συστατικά που περιέχονται και σε τρόφιμα όπως τα μακαρόνια, το ρύζι, οι πατάτες, τα φρούτα και το γάλα. Επίσης, το ψωμί περιέχει πρωτεΐνες και είναι πηγή φυτικών ινών που είναι ωφέλιμες για την καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος και τον έλεγχο των επιπέδων της γλυκόζης και της χοληστερόλης στο αίμα. Ακόμη, το ψωμί είναι πηγή βιταμινών του συμπλέγματος Β που είναι απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συνεπώς συμπεραίνουμε ότι είναι ένα τρόφιμο αρκετά θρεπτικό, και γι' αυτό άλλωστε βρίσκεται στη βάση της μεσογειακής πυραμίδας διατροφής.

Δείτε πώς θα κάνετε μαλακό το ξερό ψωμί στο βίντεο που ακολουθεί.

Tags
Back to top button