Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

ΠΟΥ: Έντονος προβληματισμός για την αύξηση των κρουσμάτων

Η αύξηση αυτή είναι «απογοητευτική αλλά δεν εκπλήσσει», είπε ο επικεφαλής του ΠΟΥ, παροτρύνοντας τις χώρες να μην χαλαρώσουν τα μέτρα για την καταπολέμηση εξάπλωσης του ιού.

Σημείωσε πως χώρες σπεύδουν να χαλαρώσουν αυτά τα περιοριστικά μέτρα, στοιχηματίζοντας στα εμβόλια για το τέλος της πανδημίας της Covid-19.

Σημείωσε ότι η Γκάνα και η Ακτή Ελεφαντοστού έγιναν οι πρώτες χώρες σήμερα που ξεκίνησαν τους εμβολιασμούς μέσω του προγράμματος διανομής εμβολίων στις φτωχότερες χώρες COVAX.

Ωστόσο επέκρινε πλούσιες χώρες για συσσώρευση εμβολίων.

«Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ορισμένες χώρες συνεχίζουν να δίνουν προτεραιότητα στον εμβολιασμό νεότερων πιο υγιών ενηλίκων με χαμηλότερο κίνδυνο ασθένειας στους δικούς τους πληθυσμούς, μπροστά από εργαζόμενους στους τομείς της υγείας και ηλικιωμένους σε άλλες χώρες», τόνισε ο επικεφαλής του ΠΟΥ.

Tags
Back to top button