Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την κύρωση ΠΝΠ των υπουργείων

Ψηφίστηκε με ευρεία πλειοψηφία το νομοσχέδιο για την κύρωση ΠΝΠ των υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος, Υγείας και Εσωτερικών.

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας, υπέρ της αρχής του νομοσχεδίου τάχθηκαν η ΝΔ και η Ελληνική Λύση. Αντίθετα, καταψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΙΝΑΛ, το ΚΚΕ και το ΜεΡΑ25. Στο νομοσχέδιο προβλέπεται μεταξύ άλλων:

Η προστασία της πρώτης κατοικίας, που δίνει τη δυνατότητα να ενταχθούν περισσότεροι οφειλέτες μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, οπότε ισχύει η προθεσμία και αφορά τόσο σε νέες αιτήσεις που θα υποβληθούν όσο και σε αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί αλλά δεν έχουν ολοκληρωθεί.
Η αύξηση του συνολικού ποσού επιδόματος θέρμανσης από 68 εκατ. σε 78 εκατ. ευρώ
Απαλλαγή από την υποχρέωση απόδοσης του φόρου διαμονής

Η κατάργηση του μεταβατικού μέτρου για την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας των δημοπρασιών ΝΟΜΕ
Ότι οι κοινόχρηστοι χώροι πρωοφέλειας και κοινωνικής ανταποδοτικότητας του Ελληνικού περιέρχονται στον ειδικό φορέα Διαχείρισης Κοινόχρηστων χώρων.

Η μείωση των τιμών των φαρμάκων έως και 7% και πάγωμα των αυξήσεων, με την κατάργηση του νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης για αυξήσεις 10% στα φάρμακα
διατάξεις για το ΚΕΘΕΑ

Κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια, η κυβέρνηση έκανε λόγο για μέτρα ενίσχυσης των πολιτών και κυρίως των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αλλά και για αναγκαίες, σημαντικές ρυθμίσεις, που λύνουν προβλήματα.

Από την πλευρά της η Αντιπολίτευση καταλόγισε στην κυβέρνηση αυταρχικές λογικές και μίλησε για ημίμετρα, ατελείς και αναποτελεσματικές ρυθμίσεις. Στο νομοσχέδιο, ψηφίστηκαν επίσης έξι τροπολογίες.

Tags
Back to top button