Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσοχή: Η Audi ανακαλεί 5.000 αυτοκίνητα ντίζελ στην Ευρώπη

Η Audi ανακαλεί σχεδόν 5.000 αυτοκίνητα στην Ευρώπη για να διορθώσει ένα λογισμικό αφού ανακαλύφθηκε πως εκπέμπουν υπερβολικά πολλά οξείδια του αζώτου, το ρυπογόνο αέριο μίγμα που η μητρική εταιρεία Volkswagen είχε αποκρύψει από τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές με αποτέλεσμα να ξεσπάσει το 2015 το σκάνδαλο «dieselgate».

Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε σήμερα πως ενημέρωσε για το θέμα τη γερμανική αρχή οδικών μεταφορών KBA, η οποία δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει.

Η Audi ανακοίνωσε πως θα προχωρήσει σε εκσυγχρονισμό του λογισμικού σε 4.997 αυτοκίνητα Α8 με κινητήρες ντίζελ V8 2,4 λίτρων, από τα οποία 3.660 βρίσκονται στη Γερμανία και έχουν κατασκευαστεί από τον Σεπτέμβριο 2013 μέχρι τον Αύγουστο 2017.

Οι ενημερώσεις του λογισμικού θα είναι πιθανόν διαθέσιμες το πρώτο τρίμηνο του 2018 αφού πραγματοποιηθούν χειμερινές δοκιμές.

Tags
Back to top button