Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Προολυμπιακό Τουρνουά - Εθνική Ελλάδας: Γεμάτο περηφάνια και συγκίνηση το βίντεο με τις κορυφαίες φάσεις

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κέρδισε το εισιτήριο για το Παρίσι, μετά από το Προολυμπιακό Τουρνουά που διεξήχθη στο ΣΕΦ.

Η FIBA παρουσίασε τις κορυφαίες φάσεις από τη διοργάνωση, με το video να έχει φυσικά έντονο «γαλανόλευκο» χρώμα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η τρομερή συνεργασία Καλάθη – Παπαγιάννη και το buzzer beater τρίποντο του Τολιόπουλου ξεχωρίζουν…

Δείτε το video του με τις κορυφαίες φάσεις του Προολυμπιακού Τουρνουά στον Πειραιά

Το πρόγραμμα του Α’ ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στις 16 Ιουλίου η επόμενη πρόβα Τελετής Έναρξης - Τι θα γίνει με τον Σηκουάνα;

Η Εθνική τοποθετήθηκε στον Α’ όμιλο, οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στη Λιλ. Αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι ο Καναδάς, η Αυστραλία κι η Ισπανία.

1η αγωνιστική (27 Ιουλίου)

  • Αυστραλία – Ισπανία
  • Ελλάδα – Καναδάς

2η αγωνιστική (30 Ιουλίου)

  • Ισπανία - Ελλάδα
  • Καναδάς – Αυστραλία

3η αγωνιστική (2 Αυγούστου)

  • Αυστραλία – Ελλάδα
  • Καναδάς – Ισπανία

 

Tags
Back to top button