Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Πρεμιέρα σήμερα για το «καλάθι του Πάσχα» - Ποια προϊόντα περιλαμβάνει

Σήμερα, Δευτέρα 7 Απριλίου κάνει πρεμιέρα το «καλάθι του Πάσχα», το οποίο θα είναι σε ισχύ έως το Μεγάλο Σάββατο 19 Απριλίου.

Αντιπρόεδρος πανελλήνιας ένωσης κτηνοτρόφων: «Αρνί φέτος δεν υπάρχει»

Φέτος, όπως και πέρυσι, το καλάθι θα περιλαμβάνει:

  • αρνί
  • κατσίκι
  • τσουρέκια και
  • πασχαλινά σοκολατένια αυγά

Σημειώνεται πως το «καλάθι του Πάσχα» τίθεται σε ισχύ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ φέτος δεν ανακοινώθηκε «καλάθι του νονού» καθώς όπως ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος «δεν έχει κανένα νόημα γιατί αυτό αφορά κυρίως παιχνίδια και στα παιχνίδια ο πληθωρισμός είναι μηδενικός». 

Tags
Back to top button