Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Πούτιν για κυρώσεις: «Η Ρωσία παραμένει τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας»

Αναγκαστικό μέτρο χαρακτήρισε την εισβολή στην Ουκρανία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, λέγοντας ότι οι δυτικοί εταίροι δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Ρωσία να ενεργήσει διαφορετικά.

Ο Πούτιν απευθυνόμενος σήμερα σε Ρώσους επιχειρηματίες, τους διαβεβαίωσε ότι θα τους εξασφαλίσει ευνοϊκούς όρους στις δραστηριότητες τους και τους κάλεσε να συνεργασθούν με την κυβέρνηση για να στηρίξουν την οικονομία, μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Αυτό που συμβαίνει είναι ένα αναγκαστικό μέτρο» υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος, λέγοντας ότι «απλώς δεν μας άφησαν καμία ευκαιρία να ενεργήσουμε διαφορετικά». Είπε επίσης ότι δημιούργησαν για την Ρωσία τέτοιους κινδύνους στον τομέα ασφαλείας, που ήταν αδύνατον να αντιδράσει με άλλα μέσα.

Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι εξεπλάγην από το ότι, στις συνομιλίες με την Ρωσία για τα θέματα ευρωπαϊκής ασφάλειας, οι δυτικοί εταίροι δεν μετακινήθηκαν από τις θέσεις τους ούτε κατά ένα εκατοστό.

«Η Ρωσία παραμένει τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας»

Παράλληλα διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι η Ρωσία παραμένει τμήμα της παγκόσμιας οικονομίας, και δεν προτίθεται να καταφέρει πλήγμα στο σύστημα του όποιου νοιώθει ότι είναι τμήματα.

«Δεν προτιθέμεθα να πλήξουμε το σύστημα της παγκόσμιας οικονομίας στο οποίο βρισκόμαστε οι ίδιοι» είπε ο Πούτιν, προσθέτοντας ότι οι εταίροι της Ρωσίας στην Δύση «πρέπει να αντιληφθούν και να μην θέτουν στόχο να μας βγάλουν από αυτό το σύστημα».

«Πλήρης ελευθερία» για τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία

Ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην χώρα ότι θα τους εξασφαλίσει πλήρη ελευθερία, ενώ τους κάλεσε να συνεργαστούν με την κυβέρνηση για να στηρίξουν την οικονομία.

«Θα ήθελα να σας ζητήσω να δείτε με κατανόηση ότι συμβαίνει και να συνεργασθείτε με πνεύμα αλληλεγγύης με την κυβέρνηση στην αναζήτηση εκείνων των εργαλείων, που θα στηρίξουν την παραγωγή, την οικονομία, τις θέσεις εργασίας, αλλά ξεκινώντας από τις πραγματικότητες που διαμορφώνονται».

Tags
Back to top button